Haal het meeste uit uw nieuwe PlayStation-console

Gamen is naar een heel nieuw niveau getild met de spelconsoles die op de markt verkrijgbaar zijn. De nieuwe PlayStations zijn zeker een waardevolle keuze als je een fervent gamer bent die je game-ervaring tot het uiterste wil tillen, omdat je niet alleen computers kunt spelen op een pc of een oude en zeer omvangrijke console.

Het spelen van games op een gameconsole is niet alleen meer voor de televisie zitten, het gaat om opstaan ​​en actief bezig zijn en het is een erg sociale ervaring om tegen vrienden en andere spelers van over de hele wereld te spelen.

Wanneer je je nieuwe PlayStation voor het eerst mee naar huis neemt, moet je deze instellen. Het installatieproces is heel eenvoudig. Sluit de PlayStation aan op je televisie en zet ze allebei aan, sluit een controller aan en druk op de “PS” knop, hierdoor herkent de console de controller.

Je zult een eerste installatie moeten voltooien en je PlayStation zal verbinding maken met internet. Zodra je klaar bent, kun je je game in de machine plaatsen of online gaan als je een PlayStation Plus 365-dagabonnement hebt.

Het PlayStation Plus 365-dagabonnement is een complete game- en entertainmentervaring, waarbij je je gameconsole gebruikt om te genieten van tal van kortingen en andere aanbiedingen. Als je een abonnement aanschaft, kun je de PlayStation Store bezoeken en een aantal games tegen gereduceerde prijzen kopen.

Het voordeel hiervan is dat u kunt genieten van automatische downloads, zodat u niet naar de winkel hoeft om een ​​schijf te kopen, u hoeft alleen maar de winkel te bezoeken, uw favoriete game te kiezen of te upgraden en te downloaden via uw internetverbinding. . Dit bespaart tijd, geld en energie. En u geniet van de beste games van 2021 voor uw playstation.

Er zijn ook tal van demogames beschikbaar voor iedereen met een PlayStation Plus 365-dagenabonnement. De demo-spellen zijn nieuwe spellen die net beschikbaar zijn gekomen of binnenkort worden uitgebracht. U kunt ze uitproberen, waarvan u sommige een volledige zestig minuten volledig gratis kunt spelen voordat u beslist of u de volledige versie wilt kopen of niet.

Het voordeel van de demo-spellen is dat je het kunt proberen voordat je het koopt, het elimineert al het giswerk of het spel dat je overweegt het geld waard is of niet. Iedereen houdt van verschillende soorten games, en daarom is deze demo-faciliteit zo’n enorme trekkingskaart voor iedereen met een PlayStation Plus 365-dagabonnement.

Elke twee weken wordt er nieuwe inhoud toegevoegd, wat betekent dat je constant nieuwe spellen hebt om uit te proberen. Er zijn ook tal van avatars en thema’s om uit te kiezen, zodat je een complete game-ervaring hebt wanneer je het PlayStation Plus 365-dagabonnement gebruikt.

Als je abonnement bijna afloopt, verlies je geen games, avatars of thema’s die je hebt gedownload en hoef je alleen nog een PlayStation Plus 365-dagabonnement aan te schaffen om weer aan de slag te gaan. Het verliest uw trofeeën en andere informatie niet, dus als u eenmaal een aankoop voor het volgende jaar hebt gedaan, bent u weer op het goede spoor.

Voor degenen die er niet voor kiezen om het PlayStation Plus 365-dagabonnement aan te schaffen, heb je nog steeds volledig en volledig gebruik van je gameconsole, het verschil is dat er geen gratis proefgames zijn en dat je de games die je op schijf hebt gekocht, blijft spelen. .

Voor een complete en plezierige game-ervaring wil je je PlayStation-console combineren met het jaarabonnement om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je game-ervaring haalt. Neem zeker eens een kijkje op www.gamereviewer.eu voor de beste ervaringen. Speel tegen andere spelers, win trofeeën en geniet van een groot aantal demo-spellen voordat ze in de schappen liggen.