Wii-gameconsole – Functies en beoordeling

De Wii-gameconsole is de nieuwste doorbraak in de gamewereld die zijn spelers de gewenste spanning en avontuur biedt. Geïntroduceerd door Nintendo, het is de console van de zevende generatie die perfect is voor spelers die van krachtige videogames houden. Enkele van de populaire spellen die beschikbaar zijn, zijn Super Mario Galaxy, Guitar Hero III, Twilight Princess en nog veel meer.

De console is een entertainmentpakket dat games biedt voor verschillende stemmingen en momenten. Naast opwinding en entertainment, helpt het zijn spelers ook om fit en in goede vorm te blijven. Alle spellen die door de Wii-spelconsole worden aangeboden, bieden conditietests. Deze tests beoordelen de conditie / conditie van de speler tijdens het speelproces.

Een van de toonaangevende namen in de gamewereld, de Wii-gameconsole, stelt de gamer in staat om een ​​speciale Wii-afstandsbediening te gebruiken. Het is een draadloos besturingssysteem dat spelen als tennis, bowlen en honkbal echt spannend maakt. Bovendien stelt de sensor de speler in staat om tijdens het spelen verschillende lichaamsbewegingen te maken die de bewegingen en balansen van het lichaam traint.

Afgezien van de voorname draadloze Wii-afstandsbediening, die beweging in drie dimensies detecteert, beschikt de Wii-spelconsole ook over Wii-Connect24 waarmee hij in stand-by berichten kan ontvangen en updaten via internet. Je kunt nintendo switch spellen dan ook spelen op je pc.

Kenmerken van de Nintendo Wii-gameconsole:

De Wii-gameconsole heeft verschillende onderscheidende kenmerken die hem populair maken onder liefhebbers van videogames. Hieronder volgen enkele van de belangrijke kenmerken:

  1. Het is een van de kleinste en lichtste consoles voor thuisgames, van de drie belangrijkste consoles (Xbox 360, PS3), en hij weegt slechts 3 kilo.
  2. Een van de opvallende kenmerken van deze console is het terugkerende thema of ontwerp. De console, de SD-kaarten, de voeding en alle andere aansluitingen hebben een van hun hoeken creatief op een driehoekige manier afgebroken.
  3. Wii-videogames zijn beschikbaar in het formaat van 12 centimeter optische Wii-schijven die in de verticale spelsleuf worden geladen. Het heeft ook een extra 8 cm Game Cube-schijf.
  4. Het is uitgerust met twee processors. Het zijn 729 megahertz Power PC-gebaseerde “Broadway” -processor (door IBM) en ATI “Hollywood” GPU.
  5. Hoewel het systeemgeheugen 88 MB is, heeft de Wii-spelconsole intern een geheugen van 512 MB. Er is een slot voor een SD-kaart voor externe opslag. De externe opslag wordt vaak gebruikt voor het opslaan van gegevens en voor het uploaden van foto’s en andere items naar de Wii.
  6. De console is voorzien van sleuven voor vier Wii-game-afstandsbedieningen die draadloos verbinding maken via Bluetooth-technologie. Bovendien kunnen GameCube-controllers ook worden gebruikt. Er zijn vier slots voor deze en 2 GameCube-geheugenkaartsleuven
  7. De Wii-gameconsole is ook uitgerust met een AV-multi-uitgangspoort, die composiet, s-video en component mogelijk maakt.
  8. De audio voor het Nintendo Wii-systeem is in stereo, aangezien het geschikt is voor Dolby Pro Logic II.
  9. Het totale stroomverbruik wanneer ingeschakeld is 18 watt en het is 1,3 watt in stand-bymodus.

Topgames op de Wii-spelconsole:

Hoewel er verschillende spellen zijn die erg populair zijn, staan ​​sommige bovenaan de lijst met spellen. De console heeft de nieuwste versies van games gelanceerd om het interessanter en opwindender te maken voor de gamefanaten. Hieronder volgen enkele van de beste Wii-games die zijn gestemd door zowel redacteuren als spelers bij Game Spot: Smash Bros. Brawl (3D Action), Mario Kart Wii (Kart Racing) en Super Mario Galaxy (3D Adventure).