Online casinofruitmachine strategieën

Er zijn een aantal grote variaties van gokautomaten met drie rollen en vijf lijnen. Een van de meest vermakelijke en opwindende zijn die welke een bonus bieden. Als u bijvoorbeeld drie speciale symbolen combineert, geeft de machine u 15 gratis spins. Dit is geweldig, want alles wat je wint in die gratis spins is van jou en je hoefde niet te betalen voor de spin.

Dan zijn er fruitmachines of machines die u meerkeuzebonussen geven. Als je bijvoorbeeld landt op drie cadeautjes, laten we zeggen. Vervolgens wordt u naar een ander scherm gebracht waar u kunt kiezen uit een aantal cadeautjes. Wat er ook in het heden zit, is het bedrag dat u wint. Dit soort spellen is een van de meest populaire.

Met hoeveel lijnen spelen

Om de zaken nog intrigerender te maken, zijn er de videoslots. Op deze lijnen kun je maximaal twintig lijnen inzetten. Deze kunnen duur worden en in sommige opzichten misschien een beetje misleidend. De machine zal bijvoorbeeld laten zien dat het een nikkelmachine is. Dat betekent dat je zo laag als een nikkel per lijn kunt inzetten en dat er twintig lijnen zijn. Nu hoef je niet op alle twintig lijnen in te zetten, maar als je een goed bedrag wilt winnen, moet je in gedachten houden dat zelfs als je maar 5 cent per lijn inzet, dat nog steeds $ 1 per draai is. Dit kan al snel kostbaar worden. De videoslots kunnen behoorlijk verslavend worden omdat ze slim zijn, geweldige opties hebben en veel bonussen bieden. Toch kiezen nog veel mensen altijd voor de oldtimer fruitautomaat.

Hoe je inzet bepalen voor jackpot

Onthoud dat het erg belangrijk is om de tijd te nemen om alle functies en vereisten van een bepaalde machine te leren kennen. Op sommige automaten kun je bijvoorbeeld alleen de jackpot winnen die het biedt als je de maximale inzet speelt. Veel mensen hebben te maken gehad met teleurstelling toen er bijvoorbeeld drie zevens naar voren kwamen om de grote jackpot te winnen, maar de speler plaatste alleen de minimale inzet en de jackpot vereiste was de maximale inzet.

Het is ook belangrijk om te onthouden wanneer u moet stoppen. Al te vaak heeft een persoon een aantal behoorlijke overwinningen behaald en heeft hij alles weer in de machines gestopt. Dan zijn er momenten waarop u echt pech kunt hebben. Als dit gebeurt, is het waarschijnlijk een goed idee om even een pauze te nemen van het spelen van de machines voor een paar weken. Dan is het niet zo frustrerend als je teruggaat om je geluk opnieuw te beproeven.