Alles over digitale tickets

Tegenwoordig hoeven meer bescheiden verenigingen die passen voor hun gelegenheden aanbieden nooit meer een pen en papier-strategie te gebruiken om ticketdeals te registreren of de administraties van een belangrijke tagging-organisatie om hun tickets verkopen. Er zijn momenteel verschillende programmeerkaders voor tagging toegankelijk die een financiële benadering bieden voor het toezicht op ticketdeals via uw buurtfilmindustrie, evenals door middel van deals op webpagina’s en deals door middel van specialisten of andere gelieerde ondernemingen.

Kosten


In de regel verkopen leveranciers van tagging-frameworks voor de filmindustrie het product of werken ze met een volledig gefaciliteerd framework waarbij de primaire tagging- en installatieprocessors worden geïntroduceerd op de servers van de leveranciers. Om de promotiekosten terug te verdienen, zouden de dealers van programmeerframeworks een paar duizend dollar voor hun framework kunnen vragen, maar over het algemeen zou dit een eenmalige vergoeding zijn, los van misschien een onderhoudscontract of extra kosten voor het vernieuwen van de programmering. Voor kleine tot middelgrote verenigingen, ondanks het feit dat het volledig gefaciliteerde raamwerk een meer geschikte keuze zou kunnen zijn, omdat voor deze situatie de gespecialiseerde organisaties alleen kosten in rekening brengen op basis van elk ticket dat via het raamwerk wordt verkocht, wat ofwel een dollar kan zijn voor elk tickettarief of een niveau van de ticketkosten. De uitgaven onder dit kader kunnen variëren van ongeveer $ 0,50 per ticket of ongeveer 2% van de ticketkosten naar boven, afhankelijk van de extra administratie die wordt gegeven, bijvoorbeeld het verzorgen van Mastercard-betalingen of het plaatsen van tickets.

Afhandeling van termijnen


Om tickets op internet te verkopen. een vereniging moet een afbetalingsingang en een internetverzenderaccountregeling hebben, die verbinding maakt met de belangrijkste tagging-pagina. In een enorm aantal gevallen zal een kleine vereniging deze kantoren natuurlijk niet laten opzetten en dergelijke kantoren misschien ook niet willen opzetten. Het zijn hoe dan ook talloze deurspecialistische coöperaties die een beetje wisselkosten in rekening brengen of misschien een niveau van het wisselbedrag voor het geven van de toegangsadministratie tussen het winkelmandje en de verzendrekening van de monetaire stichting. Er zijn ook verschillende verenigingen, bijvoorbeeld PayPal, die effectief kunnen worden gebruikt en waarvoor geen deur op afbetaling of een handelaarsrecord hoeft te worden opgesteld.

Uiteraard is het daarnaast denkbaar om ook zonder een dergelijke termijnregeling online tickets te verkopen. Voor deze situatie, wanneer uw klanten een kaartje op internet kopen, krijgen ze een vouchernummer dat ze op dat moment ter plaatse brengen voordat ze tickets verkopen bij een gelegenheid en nadat ze het volledige bedrag hebben betaald voor de tickets die ze hebben gekocht. hebben aangevraagd, wordt de voucher ingeruild voor echte tickets.

Ticket afdrukken


Terwijl een bepaalde ticketprinter, bijvoorbeeld die van Boca Systems, gebeurt, aangezien deze individuele tickets afdrukken uit een uitzonderlijke ticketvoorraad, zijn de kosten van deze printers helaas een stuk hoger dan die van een gewone LaserJet- of ink-fly-printer – meestal meer dan $ 1.000, wat buiten het uitgavenplan van kleine verenigingen zou kunnen vallen die niet elk jaar talloze tickets afdrukken. Gelukkig kan een deel van de tagging-frameworks van films het mogelijk maken om pasjes te printen met een gewone LaserJet- of ink-fly-printer, waarbij gebruik wordt gemaakt van goed bereikbare, per letter gemeten, geperforeerde ticketruimtes die regelmatig vier of vijf tickets voor elke pagina afdrukken. Ongeacht welk kader er wordt gebruikt, de meeste kaders voor de filmindustrie maken enige aanpassing mogelijk voor zover wat op de tickets kan worden afgedrukt, bijvoorbeeld logo’s of afbeeldingen, enzovoort