De beste oortjes voor de beste muziekervaring

Welke oortjes gebruik jij om muziek te luisteren? Misschien heb je een voorkeur voor draadloos of een koptelefoon, of nog bekabeld. Er zijn tegenwoordig zoveel producten op de markt dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het belangrijkste is natuurlijk dat je oortjes hebt die jou een optimale luisterervaring geven en waardoor jij de hele dag door lekker muziek kunt luisteren. Rolfstone verkoopt hoge kwaliteit audio producten die je zeker moet proberen. Lees meer over dit bedrijf en de oortjes die zij verkopen. 

Waarom zijn oortjes van Rolfstone bijzonder?

De producten van Rolfstone zijn gemaakt op Nederlandse bodem en zijn van hoge kwaliteit. De eigenaren van dit bedrijf zijn zelf betrokken bij de productie en weten er alles van. Ze zijn dit bedrijf gestart omdat ze betere draadloze oordopjes op de markt wilden brengen. Deze waren er al wel, maar werden vooral voor een hoge prijs aangeboden. Rolfstone wil de markt verbeteren met kwalitatief goede maar ook betaalbare oortjes. De eigenaren zijn opzoek gegaan naar een producent, en kwamen zo bij een fabrikant in China uit, waar veel nieuwe elektronica wordt gemaakt. Na een zoektocht was een mooie samenwerking ontstaan en begonnen ze de producten kleinschalig te testen met klanten. Uiteindelijk is dit goed gegaan en zijn door de klanten zelf de beste producten uitgekozen. 

De verschillende producten 

Rolfstone biedt oortjes in verschillende varianten aan. Wil je de oordopjes voornamelijk voor tijdens het sporten gebruiken? Dan zijn de oordopjes van Rolfstone Nova Sport een goede keuze. Deze oordoppen blijven nog beter zitten en zijn speciaal gemaakt voor sporters. Ook handig dat deze zweet- en regenbestendig zijn, en nog eens extra bass hebben. Daarnaast zijn er nog veel andere modellen met allemaal eigen voordelen. Dit zijn de Rolfstone Luna, Riva en Neo. Al deze modellen zijn van goede kwaliteit en worden aangeboden voor een prijs onder de honderd euro. 

Mooie specificaties 

De verschillende modellen hebben allemaal eigen specificaties. Ben je groot van van noise cancelling? Dan zijn de Rolfstone Luna oortjes iets voor jou. Deze techniek wordt ook wel ANC (Active Noise Cancelling) genoemd. Alle omgevingsgeluiden worden door deze techniek gedempt. Er zitten in de oordoppen sensoren die geluiden uit de omgeving kunnen opsporen en onderdrukken. Dus wil jij lekker focus houden terwijl je aan het werk bent? Doe deze oordopjes in en dit gaat zeker lukken. Daarnaast kunnen alle modellen bedient worden met een touch knop. Dit is erg handig, want zo hoef je niet meer je telefoon te ontgrendelen als je een nummer wil doorspelen of het geluid harder of zachter wil zetten. 

Waar te koop?

Nu je weet wat je allemaal met deze oortjes kan is het goed om te weten waar ze te koop zijn. Rolfstone wil het liefst zonder tussenhandelaar aan klanten verkopen en daarom bieden ze het niet op veel verkoopplatformen aan. Je kunt ze bestellen via hun eigen website of via Bol.com. Door het proces van productie tot verkoop zo makkelijk mogelijk te houden kunnen de producten van Rolfstone voor een mooie prijs worden verkocht.