Speel online in FIFA-competities

De FIFA-serie met zo veel geweldige online opties is tegenwoordig misschien wel de beste voetbalvideogame op consoles. En er zijn online FIFA-competities waaraan je kunt deelnemen en waarin je kunt spelen, of je nu FIFA 09, 10 of 11 speelt.

Deze laatste drie versies van de FIFA-serie waren uitstekend, maar niet meer dan met hun online functies. Naast de spectaculaire graphics en fysica zijn er online functies, zoals de mogelijkheid om tegen iedereen ter wereld te spelen, en met een community van miljoenen die elke week FIFA spelen, kan dit behoorlijk intense concurrentie betekenen.

Het maakt niet uit welk vaardigheidsniveau je hebt, of je nu een beginner bent of iemand die ervan droomt een professionele gamer te worden, er zijn competities voor spelers van elk vaardigheidsniveau. Er worden live toernooien gehouden in veel verschillende landen, waaronder de officiële interactieve wereldbeker. Elk jaar wordt gamen meer een competitieve sport dan ooit tevoren.

Oefen wat en speel een beetje voordat je gaat deelnemen aan een van de FIFA-competities die er zijn. Leer de basis en doe mee aan een paar online games om het gevoel van live spelen te krijgen. Als je dan het gevoel hebt dat je er klaar voor bent om het naar een hoger niveau te tillen, kun je op zoek gaan naar een competitie of competitie om aan deel te nemen.

Denk er wat dat betreft aan om binnen te komen op een niveau dat overeenkomt met uw vaardigheid. Je voelt je misschien als een superster als je tegen de computer speelt, maar live spelers zijn heel anders en het kan zijn dat je tegen teams speelt waar je niet al te vroeg klaar voor bent.

Je kunt lid worden van een competitie en een team creëren binnen het spel, maar er zijn ook andere manieren. Met de in-game-methode kun je online spelers van andere gebruikers rekruteren en afhankelijk van de FIFA-serie die je speelt, kunnen er maximaal elf live spelers in een team zitten.

Maar er zijn nadelen aan de in-game competities. Ze bewegen erg langzaam omdat teams online moeten zijn, en vaak doen mensen mee aan de competities, maar doen ze nooit mee. Maar als je een van de vele vrienden bent die allemaal dezelfde FIFA-game hebben, kan dit een ideale manier zijn om een ​​competitie te vormen en het tegen elkaar op te nemen.

De andere optie is om lid te worden van een van de toernooisites die competities en andere FIFA-competities aanbieden. Veel van deze zetten geldprijzen op en de competities worden niet in FIFA getoond, maar op de website. Deze worden bijgewerkt nadat games zijn gespeeld. Er is normaal gesproken een schema, waardoor de zaken een stuk soepeler verlopen. Als bijvoorbeeld een game niet op een bepaalde datum is gespeeld, omdat een speler de game niet heeft gemaakt, krijgt de andere speler de punten.

De resultaten worden geverifieerd en gecontroleerd, en in de meeste gevallen worden deze competities goed gemodereerd. De meeste bieden ook meer dan alleen FIFA, met toernooien die beschikbaar zijn voor een aantal andere geweldige titels. Als je merkt dat je geniet van de FIFA-competities en de competitie, kun je kijken naar de andere spellen waarvoor competities zijn. Dit zijn normaal gesproken ook niet alleen sportgames, en veel bevatten ook andere genres, zoals de extreem populaire First-Person-Shooter-games.

Dus ga aan de slag, train met de hand om je FIFA-team online in een competitie te krijgen. Ze zijn leuk, zeer competitief en wie weet heb je misschien een paar mooie prijzen gewonnen, bovenop het opscheppen als FIFA League-kampioen.